Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Om tiden och vattnet" by Andri Snaer Magnason # Book PDF Kindle ePub Free

Om tiden och vattnet

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Om tiden och vattnet
  • Author : Andri Snaer Magnason
  • Release Date : January 14, 2021
  • Genre: Nonfiction,Books,Science & Nature,Environment,
  • Pages : * pages
  • Size : 13624 KB

Description

Om tiden och vattnet tar lÀsaren med pÄ en magnifik resa som vÀver ihop dÄtid, nutid och framtid för att fÄ oss att förstÄ den utmaning vi alla stÄr inför
Författaren, artisten och aktivisten Andri SnÊr Magnason Àr en av Islands mest framtrÀdande kulturikoner. Hans rörande minnestal "Ett brev till framtiden för den förlorade glaciÀren Ok", blev en internationell nyhet och delades av miljontals mÀnniskor. I Om tiden och vattnet fördjupar han sig i klimatkrisens konsekvenser. GlaciÀrerna smÀlter, havsnivÄn stiger och försurning kommer att ge haven en kraftigt förhöjd pH-nivÄ. FörÀndringar som pÄverkar allt liv pÄ jorden.
Han berÀttar om en tid nÀr hans farförÀldrar gifte sig dÄ glaciÀrerna ansÄgs lika eviga som bergen under dem, men hur de nu försvinner framför vÄra ögon. Han mÄlar upp en bild av vÄr historia, nutid och framtid som det Àr omöjligt att vÀrja sig mot.
Om tiden och vattnet tar lÀsaren med pÄ en magnifik resa. En hoppfull berÀttelse som rymmer personliga anekdoter, mytologi och klimatforskning. Resultatet Àr en fascinerande blandning av reseskildring, historia, vetenskap och filosofi. Den Àr framförallt en pÄminnelse om att varken det förflutna eller framtiden Àr sÀrskilt lÄngt bort.


Free Download "Om tiden och vattnet" PDF ePub Kindle